Det här är vår gamla hemsida som inte längre får nytt innehåll. Den nya sidan hittar du på adressen www.munksnasspejarna.fi

Scoutkåren Munksnäs Spejarna

Kårchefens Dagorder 2/13

Ladda ner: Kårchefens Dagorder 2/13 | Sommarläger | Lapplandsvandring | Vårhajk

Under vintern har kåren hållit årsmöte och varit på vinterhajk. Med våren och sommaren framför oss är mycket på kommande. I maj ordnar kåren vårhajk, i juni sommarlägret Klondike 2013 och i juli lapplandsvandring i Sverige. Därtill ordnas det även många evenemang och kurser utanför kåren som man kan anmäla sig till. Det är även dags att betala medlemsavgiften.

Hänt i kåren

Den 24 februari höll kåren årsmöte i Scoutkällaren. Rolf Kottelin avgick som styrelsemedlem pga. uppkommande militärtjänst. Han ersattes av Emil Lyytikkä, som valdes in som ny styrelsemedlem. Styrelsen för år 2013 ser ut så här:

Kårchef Erik Sandström Medlem Jonathan Gripenberg
Vicekårchef John Sundberg Medlem Emil Warras
Kårsekreterare Joakim Gunst Medlem Emil Lyytikkä
Kårekonom Sebastian Björkbom    

Den 2–3 mars ordnade kåren sin traditionella vinterhajk vid Ormträsk i Sibbo. På programmet stod skidning, pulkaåkning, vedhuggning och matlagning. Till kvällen blev det snöstorm, men i tältet var det varmt. I hajken deltog 12 scouter och fem ledare.

På kommande

Det är dags att betala kårens medlemsavgift för 2013. Fakturan skickas ut till alla kårmedlemmar.

Den 15 maj kl. 18 är det våravslutning i Scoutkällaren. Efter det är det paus i veckoverksamheten tills skolorna börjar på hösten.

Den 18–19 maj håller kåren vårhajk vid Lappträsk i Sjundeå för äventyrsscouter och äldre. Mera info skickas ut med dagordern.

Den 13–16 juni ordnar kåren sommarlägret Klondike 2013 för vargungar, äventyrsscouter och spejarscouter som är för unga för att delta i lapplandsvandringen i juli. Mera info skickas ut med dagordern.

Den 20–28 juli beger sig kåren på lapplandsvandring till Abisko i svenska Lappland. Alla 1998 eller tidigare födda kårmedlemmar får delta. Mera info skickas ut med dagordern.