Det här är vår gamla hemsida som inte längre får nytt innehåll. Den nya sidan hittar du på adressen www.munksnasspejarna.fi

Scoutkåren Munksnäs Spejarna

Kårchefens Dagorder 1/13

Ladda ner: Kårchefens Dagorder 1/13 | Vinterhajk

Vintern är i full gång och scoutmötena har igen dragit igång efter jullovet. Den 24 februari håller kåren årsmöte i Scoutkällaren, och i mars ordnar vi vinterhajk i Sibbo. Förhoppningsvis får vi uppleva lika vackert vinterväder som förra året. I maj håller kåren vårhajk i Sjundeå och i juni läger för de yngre scouterna. I juli blir det efter en fem års paus lapplandsvandring för de äldre scouterna. Kårens vandringar har varit bland de mest oförglömliga scoutupplevelserna, så vi har mycket att se fram emot!

Hänt i kåren

Den 6 december hölls den årliga Scoutbasaren i Scoutkällaren. Basaren var mycket välbesökt och hämtade in lite mera pengar än förra året. Vi tackar alla som hjälpte till med arbetet!

Den 12 december höll kåren julfest i Scoutkällaren. De nya kårmedlemmarna fick scouthalsdukar, vi åt gröt och pepparkakor, och julgubben kom på besök. I julfesten deltog 11 vargungar, 17 äventyrsscouter, sex spejarscouter, tre explorerscouter och sex ledare.

Den 25 december ordnades julottekaffe i Scoutkällaren.

På kommande

Söndagen den 24.2 kl. 18 hålls kårens årsmöte i Scoutkällaren.

Den 2–3 mars hålls kårens traditionella vinterhajk vid Ormträsk i Sibbo. Mera info skickas ut med dagordern till äventyrsscouter och äldre.

Den 18–19 maj ordnar kåren vårhajk vid Lappträsk i Sjundeå. Mera info skickas ut med nästa dagorder.

Den 13–16 juni ordnar kåren sommarläger. Lägret är i första hand för vargungar och scouter som är för unga för att delta i lapplandsvandringen. Mera info skickas ut senare under våren.

Den 20–28 juli beger sig kåren på lapplandsvandring till svenska Lappland. Alla 1998 eller tidigare födda kårmedlemmar får delta. Mera info skickas ut senare.