Det här är vår gamla hemsida som inte längre får nytt innehåll. Den nya sidan hittar du på adressen www.munksnasspejarna.fi

Scoutkåren Munksnäs Spejarna

Kårchefens Dagorder 2/12

Ladda ner: Kårchefens Dagorder 2/12 | Vårhajk

Under vintern har kåren hållit årsmöte, valt ny kårchef, varit på vinterhajk och flyttat till ett nytt förråd. I maj är det dags för vårhajk och våravslutning, och i juli–augusti deltar kåren i sommarlägret Mondo i Hangö tillsammans med scouter från dryga tio andra kårer.

Hänt i kåren

Den 22 och 29 januari deltog tre explorerscouter i Röda korsets första hjälpen 1 -kurs.

Den 19 februari höll kåren årsmöte i Scoutkällaren. Erik Sandström valdes till ny kårchef då Petter Selenius avgick efter åtta år på posten. Även Emil Warras och Rolf Kottelin valdes in som nya medlemmar i styrelsen. Styrelsen för år 2012 ser ut så här:

Kårchef Erik Sandström Medlem Jonathan Gripenberg
Vicekårchef John Sundberg Medlem Rolf Kottelin
Kårsekreterare Joakim Gunst Medlem Emil Warras
Kårekonom Sebastian Björkbom    

Den 3–4 mars ordnade kåren sin traditionella vinterhajk vid Ormträsk i Sibbo. I hajken deltog sju scouter och fem ledare.

Den 28 mars flyttade vi och Munksnäs Flickscouter till ett nytt förråd vid Munksnäs allén 10.

På kommande

Det är dags att betala kårens medlemsavgift för 2012. Fakturan skickas ut till alla kårmedlemmar och skall betalas senast 10 maj.

Den 24 april ordnar kåren citymanöver för spejar- och explorerscouter.

Den 9 maj kl. 18 är det våravslutning i Scoutkällaren. Efter det är det paus i veckoverksamheten tills skolorna börjar på hösten.

Den 19–20 maj håller kåren vårhajk vid Lappträsk i Sjundeå. Mera info skickas ut med dagordern till äventyrsscouter och äldre.

Den 29 juli–5 augusti deltar Munksnäs Spejarna i sommarlägret Mondo i Syndalen, Hangö. Sista anmälningsdag har gått och mera information skickas ut till de anmälda senare.