Det här är vår gamla hemsida som inte längre får nytt innehåll. Den nya sidan hittar du på adressen www.munksnasspejarna.fi

Scoutkåren Munksnäs Spejarna

Kårchefens Dagorder 2/11

Ladda ner: Kårchefens Dagorder 2/11 | Vårhajkslappen

Efter årsmötet i februari och vinterhajken i mars är våren nu på kommande. I maj håller kåren sin traditionella vårhajk vid Lappträsk i Sjundeå, och strax därefter är det våravslutning. I augusti ordnar kåren sommarlägret Amazonas 2011 tillsammans med Munksnäs Flickscouter. Läs mera om vårens och sommarens evenemang nedan.

Hänt i kåren

Den 20 februari höll kåren årsmöte i Scoutkällaren. Styrelsen för år 2011 förblev oförändrad:

Kårchef Petter Selenius Ledamot Victor Fagerlund
Vicekårchef John Sundberg Ledamot Niklas Sved
Kårsekreterare Joakim Gunst Ledamot Jonathan Gripenberg
Kårekonom Sebastian Björkbom Ledamot Erik Sandström

Den 12–13 mars hölls kårens traditionella vinterhajk vid Ormträsk i Sibbo. I hajken deltog 11 scouter och ledare.

Kårens hemsidor har ny adress: www.munksnasspejarna.fi (istället för .org). Den gamla adressen fungerar tillsvidare.

På kommande

Det är dags att betala kårens medlemsavgift för 2011. Fakturan skickas ut till alla kårmedlemmar, och förfallodagen är 27 april.

Den 7–8 maj (märk att datumet ändrats sedan senaste dagordern) håller kåren vårhajk vid Lappträsk i Sjundeå. Vårhajkslappen skickas ut med dagordern. Sista anmälningsdag är 27 april.

Den 18 maj kl. 18 är det våravslutning i Scoutkällaren. Efter det är det paus i veckoverksamheten tills skolorna börjar på hösten.

Den 5–10 augusti ordnar Munksnäs Spejarna och Munksnäs Flickscouter tillsammans sommarlägret Amazonas 2011. Mera info skickas ut med dagordern.