Det här är vår gamla hemsida som inte längre får nytt innehåll. Den nya sidan hittar du på adressen www.munksnasspejarna.fi

Scoutkåren Munksnäs Spejarna

Kårchefens Dagorder 1/11

Ladda ner: Kårchefens Dagorder 1/11 | Vinterhajkslappen

Vintern är i full gång, och kårens verksamhet har dragit igång efter jullovet. I december ordnades Scoutbasaren och kårens julfest, som båda var väl besökta. Till näst kommer kårens årsmöte den 20 februari. I mars drar kåren ut på vinterhajk till Sibbo, och i maj är det dags för den årliga vårhajken i Sjundeå. Information om sommarens läger skickas ut med nästa dagorder.

Hänt i kåren

Den 6 december hölls den årliga Scoutbasaren i Scoutkällaren. Trots den djupa snön var basaren välbesökt, och hämtade även in lite mera pengar än förra året.

Den 15 december deltog ca 40 scouter och ledare i kårens julfest i Scoutkällaren. De nya vargungarna fick scouthalsdukar, vargunge- och löftesmärken delades ut, och Rasmus Sinkkonen dubbades till tredje klass scout. Robert Kottelin belönades för ett gott arbete som patrulledare. Efter dubbningarna bjöds det på julgröt och pepparkakor, och julklappar delades ut.

På kommande

Söndagen den 20 februari kl. 18:00 hålls kårens årsmöte i Scoutkällaren.

Den 12–13 mars hålls kårens traditionella vinterhajk vid Ormträsk i Sibbo. Mera info skickas ut med dagordern till äventyrsscouter och äldre.

Den 14–15 maj ordnar kåren vårhajk vid Lappträsk i Sjundeå. Mera info med nästa dagorder.