Det här är vår gamla hemsida som inte längre får nytt innehåll. Den nya sidan hittar du på adressen www.munksnasspejarna.fi

Scoutkåren Munksnäs Spejarna

Kårchefens Dagorder 2/09

Ladda ner: Kårchefens Dagorder 2/09 | Beach 09 anmälningsblankett

Våren börjar så småningom närma sig, och kårens årsmöte har redan passerat.

Framför oss har vi vårhajken i maj, och sommarlägret Beach 09 i början av augusti. Anmälningsblanketten för lägret skickas ut med den här dagordern. Märk att den skall lämnas in redan om ett par veckor!

Hänt i kåren

Den 7-8 februari deltog fyra spejarscouter i Helsingsfors och Östra Nylands Scouters (HÖNS) Ute 1-vildmarkskurs.

Den 22 februari höll kåren årsmöte i Scoutkällaren. Styrelsen ser för år 2009 ut så här:

Kårchef Petter Selenius Ledamot Victor Fagerlund
Vicekårchef John Sundberg Ledamot Niklas Sved
Kårsekreterare Joakim Gunst Ledamot Jonathan Gripenberg
Kårekonom Sebastian Björkbom Ledamot Erik Sandström

På kommande

Den 28 februari-1 mars hålls kårens traditionella vinterhajk vid Ormträsk i Sibbo. Infobrevet skickades ut med förra dagordern.

Den 7-8 mars hålls Finlands Scouters vintermästerskap Plask!, som i år ordnas av Finlands Svenska Scouter (FiSSc). Kårens ledare hjälper till med att hålla en kontroll under tävlingen.

Den 18 mars hålls patrullstadsmanöver i Helsingfors för spejarscouterna. Kåren har anmält en patrull, och eftersom patrulledarna deltar i tävlingen har äventyrsscouterna den här veckan inget möte.

Den 16-17 maj hålls kåren vårhajk vid Lappträsk i Sjundeå. Mera info delas ut senare.

Den 20 maj kl. 18 är det våravslutning i Scoutkällaren.

Den 31 juli-7 augusti (1-4.8 för vargungar, 31.7-4.8 för äventyrsscouter) hålls sommarens läger Beach 09 vid Köttboda i Borgå. Anmälningsblanketten skickas ut med den här dagordern, och skall lämnas in till Scoutkällaren senast onsdagen 11 mars. Om ni har frågor om anmälningen kan ni kontakta Joakim Gunst [kontaktuppgifter]. Mera info om lägret hittas på [lägrets hemsidor].