Det här är vår gamla hemsida som inte längre får nytt innehåll. Den nya sidan hittar du på adressen www.munksnasspejarna.fi

Scoutkåren Munksnäs Spejarna

Kårchefens Dagorder 1/07

Ladda ner: Kårchefens Dagorder 1/07 | Vinterhajkslappen

En god fortsättning på det nya året. Vintern har äntligen kommit och det är bara att hoppas att den håller i sig till vinterhajken som kommer att hållas i medlet av mars. Ledarna har redan siktet inställt på sommaren men mera om våra sommarplaner kommer snart.

Hänt i kåren

Scoutbasaren hölls traditionsenligt den 6.12 och var också i år en lyckad tillställning, vi fick in ungefär lika mycket som året förut.

Den 18.12 samlades ett 30-tal vargungar, scouter och ledare för att fira kårens julfest. Tack till Petter och Micke som hade kokat den goda julgröten som hade god åtgång.

Den 25.12 var det dags för julottekaffe i scoutkällaren. I år var det färre deltagare än vanligt, och det berodde antagligen på att julottan hölls utanför Karuna kyrka som var under renovering.

På kommande

Kårens årsmöte hålls den 25 februari i scoutkällaren kl. 18.00.

En vinterhajk för patrullscouter och ledare ordnas den 17-18 mars. Anmälningslappar till de berörda kommer med den här dagordern.

En vårhajk med paddling är planerad till veckoslutet 11-13 maj för patrullscouterna, mera information kommer med nästa dagorder.