Det här är vår gamla hemsida som inte längre får nytt innehåll. Den nya sidan hittar du på adressen www.munksnasspejarna.fi

Scoutkåren Munksnäs Spejarna

Kårchefens Dagorder 4/06

Ladda ner: Kårchefens Dagorder 4/06

Scoutåret 2006 börjar närma sig sitt slut, och vi har endast en månad kvar till jul. Det har varit ett livligt scoutår med hajker, två läger och nu senast vår årliga höstförläggning. Det varma vädret som vi hade under sommaren har fortsatt och inga tecken på vinter syns ännu...

Hänt i kåren

I augusti började 8 nya vargungar i kåren, välkomna!

Den 22-23 september var närmare 30 kårmedlemmar på höstförläggning vid Lärkans stuga i Noux. Det var lekar och pyssel för hela slanten och så bastubad förstås. Vädret var strålande med solsken nästan hela veckoslutet.

Den 4 oktober var scoutpatrullen på fiskemöte, inte att blanda med "FiSSc". Resultatet var inte bra endast en liten ynka mört fick de upp... Bättre lycka nästa gång!

På kommande

Den 6 december är det dags för Scoutbasaren, som hålls traditionsenligt i Munksnäs Scoutkällare mellan klockan 12 och 14. Lappar med mera information om hur ni har möjlighet att delta i basaren delas ut tillsammans med den här dagordern.

Den 18 december är det dags för kårens julfest. Det blir dubbning och utdelning av kårhalsdukar, och så bjuds det som traditionen påbjuder på julgröt, pepparkaka och saft. Vi samlas i scoutkällaren kl. 18.30. OBS! ta med en namnlös julklapp värd ca 2€.

Den 25 december så har ni möjlighet att delta i en av de finaste julseremonierna nämligen Julottan i Karuna kyrka på Fölisön. Kom till scoutkällaren senast kl. 6.30 varifrån vi går med facklor till Fölisön. Efter julottan bjuds det på kaffe och saft i Scoutkällaren.

Välkommen till scoutbasaren den 6.12! Kom för att fynda eller annars bara träffa vänner och bekanta över en kopp kaffe. På scoutbasaren brukar man möta många bekanta som man sällan ser någon annastans.