Det här är vår gamla hemsida som inte längre får nytt innehåll. Den nya sidan hittar du på adressen www.munksnasspejarna.fi

Scoutkåren Munksnäs Spejarna

Kårchefens Dagorder 2/06

Ladda ner: Kårchefens Dagorder 2/06

Sommaren närmar sig och med den sommarlägren, för i år blir det två läger, vargungarna har läger tillsammans med ett antal andra Helsingforskårer, däribland Munksnäs Flickscouter. Scouterna igen deltar i FiSSc förbundsläger Wik som hålls i slutet av sommaren.

Hänt i kåren

Den 10-12 februari ansvarade var vår kår för HeSS PL fortsättningskurs på Lärkans stuga. Kursen sköttes med bravur av våra yngre ledare, med stöd av de äldre. Ett tack till alla som ställde upp. På kårens hemsida kan du läsa mera om kursen och se bilder.

Den 26 februari var det dags för kårens årsmöte och kårstyrelsen för år 2006 har följande medlemmar:

Kårchef: Petter SeleniusVicekårchef: Partik Buch Lund
Kåsekreterare: Mats ForssKårekonom: Sebastian Björkbom
Ledamot: Markus JuvalaLedamot: Joakim Gunst
Ledamot: Victor FagerlundLedamot: John Sundberg

Den 11-12 mars var 13 snärtiga scouter och ledare ute på den årliga vinterhajken vid Ormträsk i Sibbo. Vädret var strålande vackert med någon minusgrad på dagen och ca 12 grader kallt på natten. Du kan läsa mera om hajken och se bilder på kårens hemsida.

På kommande

Den 27 april åker scouterna till Heureka. Vi samlas vid scoutkällaren kl. 17.30. Anmälningslappar delas ut på patrullmötet.

Den 13-14 maj är det dags för scouterna att åka på vårhajk. Mera info delas ut till scouterna snart.

Den 24 maj samlas vi i scoutkällaren kl 18.00 för våravslutning.

Den 9-11 juni är det vargungeläger på Villinge tillsammans med ett antal kårer från HeSS. Om du inte ännu har anmält dig hinner du ännu med på årets största VU-händelse! Anmälningstiden går ut den 28.4.

Den 31.7-8.8 går förbundslägret Wik av stapeln, planeringen har redan pågått i ett drygt år och vi kommer att vara närmare 1500 deltagare på lägret. Det första lägrebrevet med deltagaravgiften torde ha kommit hem till de anmälda.