Det här är vår gamla hemsida som inte längre får nytt innehåll. Den nya sidan hittar du på adressen www.munksnasspejarna.fi

Scoutkåren Munksnäs Spejarna

Kårchefens Dagorder 1/06

Ladda ner: Kårchefens Dagorder 1/06 | Vinterhajkslapp

Ett nytt år har just börjat och vi ser fram emot ett år med massor med intressant och roligt program. För scouternas del blir det Wik och för vargungarna ett vargungeläger som ordnas av distriktet. Mera om Wik kan du läsa i den här dagordern och info om vargungelägret kommer inom kort.

På kommande

Den 10-12 februari sköter Munksnäs Spejarna om distriktets PL-fortsättningskurs. Den hålls på Lärkans och alla ledare som har möjlighet att komma skall anmäla sig till Jocke.

Kårens årsmöte hålls den 26. februari i scoutkällaren kl. 18.00.

Den 11 - 12 mars är det dags för den årliga vinterhajken för patrullscouter och ledare, anmälningsblanketter delas ut till de berörda.

Observera att sista anmälningsdagen för de som tänker delta i förbundslägret Wik är den 22 februari. Det gäller såväl patrullscouter som ledare. Anmälningsblanketter till lägret har delats ut till patrullscouterna.Om du saknar en anmälningsblankett så be att få en av din ledare. Hämta blanketten ifylld senast den 22.2 till scoutkällaren. Det går att anmäla sig senare, men det kostar en aning mera... På eventuella frågor svarar Mats (Mati) Forss tel 0400 524280.

OBS: Vargungarna har eget läger, anmälningsblanketter och information kommer snart.

Hänt i kåren

Den 6.12 var det dags för den traditionella scoutbasaren, som också i år var en välbesökt tillställning. Vi fick in en aning mera än förra året, så vi kan vara mer än nöjda. Ett stort tack till alla som ställde upp och hjälpte till. Den 15.12 hölls kårens julfest i traditionell stil med gröt och dubbningar. Vid julfesten dubbades Erik Sandström och Jonathan Gripenberg till andra klass och Rolf Kottelin, Fredrik Stenius och Emil Warras till tredje klass.

Den 25.12 hölls det julottekaffe i scoutkällaren, för ett 30-tal morgonpigga kaffetörstiga ledare från ett flertal kårer. Ett tack till dom som ställde i ordning scoutkällaren och kokade kaffe.